't Circuit in Corona tijd

Prinsheerlijk ontbijt 2018

Prinsheerlijk ontbijt, op de derde dinsdag traditiegetrouw een moment waarop we met velen ontbijten in het prachtige stadhuis met een verrassende regionala spreker in de Burgerzaal. Een feest van ontmoeting voor de vele gasten en introducés die die ochtend zich al rond de klok van half 8 melden. 

Nadat coordinator haar introducitie had gedaan over het prachtige kartonnen bouwewerk die zomer op de Grote kerkho, kondigde zij Jack Pieterson directeur van Smurfit Deventer aan. Hij deed ons een kijkje in de keuken nemen van Smurfit Kappe Zedek, marktleider in verpakkingen en displays. Hoe wordt de klant benaderd en hoe lossen we problemen van de klant op. Interessante vraagstukken met oplossingen die dichtbij de bedrijfsvoering van een ieder liggen. 

Als tip voor de regering gaf de heer Pieterson aan dat we vanuit verbinding en niet vanuit 'een ieder voor zich mentaliteit' het land moeten aansturen. Pieterson is gegreven in het leggen van verbindingen binnen Deventer en de Stedendriehoek. Hij heeft jaren lang een verbindende rol vanuit VNO NCW gespeeld. De betrokkenheid van Smurit Kappa richting Deventer wordt onder andere getoond tijdens het evenement Deventer Op Stelten. Jaarlijks wordt er een creatief kartonnen bouwwerk geschonken aan de stad als blijk en waardering en trots voor de stad.  

Prinsheerlijk ontbijtPrinsheerlijk ontbijtPrinsheerlijk ontbijtPrinsheerlijk ontbijtPrinsheerlijk ontbijtPrinsheerlijk ontbijtPrinsheerlijk ontbijtPrinsheerlijk ontbijtPrinsheerlijk ontbijtPrinsheerlijk ontbijt