't Circuit in Corona tijd

Eindejaarsfeest 2019
Een prachtige avond ter afsluiting van het jaar 2019. Voor het eerst in zijn bestaan vond het feest plaats in het Apparatengebouw van De Gasfabriek. Een feestelijk aangeklede zaal met mooi gedekte tafels. De gasten werden door de Ciruit Chauffeurs van en naar huis gebracht.
Klasje 21B enthousiast!
Klasje 21B enthousiast!
Wat maakt het een klasje succesvol? In dit geval was dat het onomwonden vertrouwen en geloof dat ze het met elkaar de eindstreep wel zouden halen. Met een gezonde dosis lef en algemene kennis kwamen de debutanten op zaterdagmiddag 2 november 2019 bij elkaar voor het examen.
Prinsheerlijk ontbijt 2019
Prinsheerlijk ontbijt 2019
Een prachtige locatie voor een prachtig event. Een vroege start van de dag voor het traditionele Prinsheerlijk ontbijt in het Stadhuis van Deventer. Smakelijke ontmoetingen en een warm welkom door burgemeester Ron König en voorzitter Annemarie Moezelaar.
Haringparty 2019
Haringparty 2019
Inmiddels is de Deventer Haringparty van het Deventer Circuit een begrip. Een feestelijk moment waar ondernemend en bestuurlijk Deventer elkaar ontmoet en naar uitkijkt.
Tour d'horizon
Tour d'horizon
De Tour d'horizon; een nieuw onderdeel op de jaarkalender van het Deventer Circuit. Op pad met elkaar in het buitengebied van Deventer. Daar is zoveel te zien en te beleven met als vervoermiddel de solex uit vervlogen tijden.
Examen Klasje 21A
Klasje 21A, bestaande uit debutanten uit voornamelijk de bestuurlijke, culturele hoek. Daar had de examencommissie hoge verwachtingen van. Niets leek minder waar. Met vooral serieuze en een tikkeltje gespannen gezichten werd op zaterdag 17 mei de raadzaal vrijgemaakt voor deze examenkandidaten.

“ Voor en door Deventer Ondernemers ”