't Circuit in Corona tijd

Prinsheerlijk Ontbijt 2021
Prinsheerlijk Ontbijt 2021
Prachtig Prinsheerlijk ontbijt op de derde dinsdag van september. Locatie de stijlvolle Lebuinuskerk. Een netwerkontbijt om naar uit te kijken.
Prinsheerlijk ontbijt 2020
Prinsheerlijk ontbijt
Prinsheerlijk ontbijt in een nieuw jasje gestoken. Een schitterende ochtend aan de IJssel. Genieten van een kop koffie op het terras van het IJssel restaurant.
Klasje 22A 'Coronaproof'
Klasje 22A 'Coronaproof'
Na een periode van uitstel kwam het er toch van; 9 frisse en enthousiaste debutanten verzamelen zich bij het gezellige restaurant 'Betti' aan de Grote Kerkhof voor het laatste college alvorens het examen kan beginnen.
Eindejaarsfeest 2019
Een prachtige avond ter afsluiting van het jaar 2019. Voor het eerst in zijn bestaan vond het feest plaats in het Apparatengebouw van De Gasfabriek. Een feestelijk aangeklede zaal met mooi gedekte tafels. De gasten werden door de Ciruit Chauffeurs van en naar huis gebracht.
Klasje 21B enthousiast!
Klasje 21B enthousiast!
Wat maakt het een klasje succesvol? In dit geval was dat het onomwonden vertrouwen en geloof dat ze het met elkaar de eindstreep wel zouden halen. Met een gezonde dosis lef en algemene kennis kwamen de debutanten op zaterdagmiddag 2 november 2019 bij elkaar voor het examen.
Prinsheerlijk ontbijt 2019
Prinsheerlijk ontbijt 2019
Een prachtige locatie voor een prachtig event. Een vroege start van de dag voor het traditionele Prinsheerlijk ontbijt in het Stadhuis van Deventer. Smakelijke ontmoetingen en een warm welkom door burgemeester Ron König en voorzitter Annemarie Moezelaar.

“ Voor en door Deventer Ondernemers ”