Het Circuit

Voor en door Deventer Ondernemers

Het nieuw Deventer Circuit is in 1998 opgericht als ontvangstplatform van nieuwe directieleden van bestaande en nieuwe organisaties binnen de grenzen van Deventer. Bestaande en vooraanstaande Deventer ondernemingen, instellingen als ook het college van B&W zijn aangesloten bij het Nieuw Deventer Circuit. 

Met andere woorden: de deelnemers van het Nieuw Deventer Circuit ontvangen de nieuwelingen in de Deventer ondernemende samenleving. Ze laten nieuwkomers kennis maken met met collega ondernemers, maar ook met gemeentebestuurders en andere 'Deventer gezichten'. Daarnaast laat het Nieuw Deventer Circuit nieuwkomers op geheel eigen en unieke wijze kennis maken met de vele historische en culturele parels die Deventer als stad te bieden heeft!

Het bestuur

Het Deventer Circuit Bestuur bestaat momenteeel uit: Annemarie Moezelaar (DJM Bedrijfsdiensten), onze voorzitter. Vertegenwoordiger vanuit de gemeente is Jan Peter Wassens, secretaris. Karen Grote Ganseij (Brouwers accountants) is penningmeester. Gaby Bosch (1618Vastgoed), bestuurslid. Yvonne Temmink (Saxion) bestuurslid. En coördinator is Vivian Buitendijk.

 

“ Voor en door Deventer Ondernemers ”