Bijeenkomsten

Prinsheerlijk Ontbijt
Prinsheerlijk Ontbijt
Het Prinsheerlijk ontbijt 2023, een feestelijk moment op weg naar de laatste paar maanden van het jaar. Het ontbijt brengt ondernemers en bestuurders saman een de ontbijttafel.
Haringparty 2022
De Deventer Haringparty was een feest. Ondernemers en bestuurders van de stad kwamen in grote getale naar het Pillows restaurant om op het prachtig versierde terras. De haring werd dit keer per sloep over het water vervoerd.
Prinsheerlijk Ontbijt 2021
Prinsheerlijk Ontbijt 2021
Prachtig Prinsheerlijk ontbijt op de derde dinsdag van september. Locatie de stijlvolle Lebuinuskerk. Een netwerkontbijt om naar uit te kijken.
Prinsheerlijk ontbijt 2020
Prinsheerlijk ontbijt
Prinsheerlijk ontbijt in een nieuw jasje gestoken. Een schitterende ochtend aan de IJssel. Genieten van een kop koffie op het terras van het IJssel restaurant.
Klasje 22A 'Coronaproof'
Klasje 22A 'Coronaproof'
Na een periode van uitstel kwam het er toch van; 9 frisse en enthousiaste debutanten verzamelen zich bij het gezellige restaurant 'Betti' aan de Grote Kerkhof voor het laatste college alvorens het examen kan beginnen.
Eindejaarsfeest 2019
Een prachtige avond ter afsluiting van het jaar 2019. Voor het eerst in zijn bestaan vond het feest plaats in het Apparatengebouw van De Gasfabriek. Een feestelijk aangeklede zaal met mooi gedekte tafels. De gasten werden door de Ciruit Chauffeurs van en naar huis gebracht.

“ Voor en door Deventer Ondernemers ”