Bijeenkomsten

Culturele Dinnerdate

Culturele Dinnerdate

Culturele Dinnerdate, een mooie combinatie van cultuur 'happen' en elkaar onder het genot van een glas wijn en een lekker bord met eten leren kennen. 

Het historische pand De Waag, het mooiste plein van de stad, werd op woensdagavond 1 november bezocht door een grote groep gasten van het Nieuw Deventer Circuit. Gastheer Peter van Emde van restaurant BOAS had speciaal voor deze avond de grote zaal omgebouwd tot een gasterij met lang gedekte tafels. Grote broden, lekkernijen, fruit, noten en wijnen en terrines van wild stonden klaar bij binnenkomst. Tijdens de maaltijd vertelt Garreld Verhoeven zijn verhaal over de historie van Deventer. Na een smakelijke bourgondische maaltijd vertrekken de gasten richting drie verschillende plekken in de stad. Een prachtige aanblik van sfeerverlichte panden en historische monumenten.

Aan het einde van de stadswandeling wacht er nog een afterborrel bij gastlounge St Tropez met een performance van ex stadsdichteres Johanneke ter Steege. Een heerlijke avond cultuur en plezier van en voor Deventer. 

Culturele DinnerdateCulturele DinnerdateCulturele DinnerdateCulturele DinnerdateCulturele DinnerdateCulturele DinnerdateCulturele DinnerdateCulturele DinnerdateCulturele DinnerdateCulturele DinnerdateCulturele Dinnerdate