Bijeenkomsten

Interview: "Deventer Circuit, een warme deken voor Nieuwkomers!"

Deventer Circuit, een warme deken voor Nieuwkomers!

Annemarie Moezelaar vertelt waar het Nieuw Deventer Circuit voor staat en waarom zij het zo’n bijzondere netwerkclub vindt.

INTERVIEW VOORZITTER NIEUW DEVENTER CIRCUIT

Het Nieuw Deventer Circuit: een warme deken voor nieuwkomers in de stad!

Annemarie Moezelaar is commercieel directeur bij DJM Bedrijfsdiensten. Als ondernemer en beslisser is zij al sinds 2009 betrokken bij het Nieuw Deventer Circuit. Sinds 2015 is Annemarie de voorzitter van de stichting Het Nieuw Deventer Circuit. In dit interview vertelt Annemarie waar het Nieuw Deventer Circuit voor staat en waarom zij het zo’n bijzondere netwerkclub vindt.

Waar staat het Nieuw Deventer Circuit voor en wat maakt het zo bijzonder?

“Het Nieuw Deventer Circuit is in 1998 opgericht door een aantal ondernemers uit Deventer. Zij wilden nieuwe directieleden en bestuurders in Deventer op een gastvrije manier ontvangen in hun stad en op een unieke manier kennis laten maken met Deventer. Daarvoor hebben de oprichters een prachtig en ludiek inburgeringsprogramma opgezet. Het inburgeringsprogramma is het best bewaarde geheim van Deventer.

 Dit gedachtegoed straalt het Circuit nog steeds uit. Wij heten nieuwkomers nog steeds van harte welkom. Het Circuit biedt nieuwkomers een sterk en verrassend netwerk van ondernemers en bestuurders. Het exclusieve karakter van het lidmaatschap alsmede de betrokkenheid van de burgemeester en wethouders versterken dit. Het Nieuw Deventer Circuit is van en voor Deventer!”

 Hoe lang bent u al betrokken bij het Nieuw Deventer Circuit?

“Ik zat in klasje 9b, uit 2009. Volgend jaar ben ik dus alweer tien jaar aangesloten. Door de jaren heen is het Circuit mee gegaan met de tijd. Belangrijk is dat we dit blijven doen. Dat we een goede mix blijven vinden tussen het behoud van traditie, maar ook vernieuwen als het gaat om de invulling van het programma. Het besloten karakter is door de tijd heen veranderd in meer openheid en toegankelijkheid. Zo houden we rekening met de drukke agenda’s van de deelnemers en koesteren we ook verbondenheid en oprechte betrokkenheid.”

 Waarom is het Nieuw Deventer Circuit na 20 jaar bestaan nog steeds succesvol?

“Het succes komt onder andere door het feit dat we veel aandacht schenken aan de manier waarop we nieuwkomers in Deventer ontvangen. Daarnaast vormen het persoonlijk contact met de deelnemers en de exclusiviteit van de bijeenkomsten succesfactoren. Bij een aantal evenementen is ook de partner van de deelnemer van harte welkom. Een bewuste keuze zodat een avondje uit met het Circuit een avond uit is voor zowel de deelnemer als de partner.”

 Hoe ziet u de toekomst van het Nieuw Deventer Circuit?

“Het Circuit heeft als netwerk door de jaren heen een prominente plek in de stad gekregen. Niet alleen vanwege de vele bedrijven die kennis hebben gemaakt met de stad, maar ook door het enorme netwerk aan leveranciers en betrokkenen eromheen. Het Circuit heeft een groot aantal ambassadeurs om zich heen verzameld die zich betrokken voelen door de mooie en unieke bijeenkomsten of door het inburgeringsprogramma. Zolang de stad zich blijft ontwikkelen en vernieuwen, zal het Circuit als een warme deken zijn voor de nieuwkomers in de stad!”