Bijeenkomsten

Eindejaarsfeest 2017

Eindejaarsfeest 2017

We kijken er naar uit, het eindejaarsmoment. Ieder jaar weer een verrassing; waar gaan we naar toe en welke grote artiest treedt er op. Dit jaar worden de gasten opgewacht door twee gallante heren bij societeit De Hereeniging. Een historsche locatie hartje Deventer. Het statige pand dan ooit in de 16e eeuw dienst deed als wijn en spijs huis is heden ten dage de huiskamer voor Heren én dames genootschappen voor ontmoeting, biljard spelen en bridge. Met een warm onthaal van gastheer Sjors Petter en een glas champagne luiden we de avond in. 

In de grote zaal heeft de keukenbrigade kosten nog moeite gespaard om er een culinair spectakel van te maken. Prachtig gedekte en aangeklede tafels met kaarsen, bloemen en glitters. een lust voor het oog. De gasten laten zich verwennen en na het diner is het voeten van de vloer. De band met een opteden van zangeres Do maakt de avond compleet. Het was genieten tot in de late uurtjes! 

Eindejaarsfeest 2017Eindejaarsfeest 2017Eindejaarsfeest 2017Eindejaarsfeest 2017Eindejaarsfeest 2017Eindejaarsfeest 2017Eindejaarsfeest 2017Eindejaarsfeest 2017