Bijeenkomsten

Haringparty IJsselhotel 2018

Haringparty IJsselhotel 2018

Haringparty 2018, feestelijk vanwege Deventer 1250 jaar en het lustrumjaar van het Circuit. Maar ook een moment waarop we stilstaan bij het vetrek van burgemeester Andries Heidema richting de Provincie.

Met tromgeroffel en een haringlied wordt de opening ingeluid. De vele gasten verzamelen zich aan de reling van het terras. Annemarie Moezelaar heet de gasten welkom en benadrukt de vele initiatieven die er in de stad spelen. De toekomst biedt ons kansen om met elkaar Deventer nog meer op de kaart te zetten. 

Coordinator Vivian Buitendijk richt een persoonlijk woord van dank tot de burgemeester die na 11 jaar een nieuwe stap in zijn carriere maakt richting de Provinciestad. Dankbaarheid voor zijn rol als ambassadeur van het ontvangstplatvorm. Plezier en betrokkenheid zorgden voor veel mooie en hilarische momenten in de afgelopen jaren voorgedaan. 'Het Circuit gaat jou missen maar wenst je veel succes in de Provinciestad. Een mooie kans in je carrieren. We zijn erg benieuwd naar jouw opvolger en kijken er naar uit'.  

Een afscheidskado namens alle betrokkenen van het Deventer Circuit, een doek van Gerard Schalcken genaamd 'de haringverkoopster' als herinnering aan de mooie momenten bij het Circuit. 

De Haringparty is een feest en zal ook in de komende jaren een van de exclusieve momenten zijn waarop we ons iedere keer weer  verheugen. Daar wil je bij zijn om elkaar te ontmoeten met het mooiste uitzicht op de stad! 

Haringparty IJsselhotel 2018Haringparty IJsselhotel 2018Haringparty IJsselhotel 2018Haringparty IJsselhotel 2018Haringparty IJsselhotel 2018Haringparty IJsselhotel 2018Haringparty IJsselhotel 2018Haringparty IJsselhotel 2018Haringparty IJsselhotel 2018Haringparty IJsselhotel 2018Haringparty IJsselhotel 2018Haringparty IJsselhotel 2018Haringparty IJsselhotel 2018