Bijeenkomsten

KerstGala Lebuïnuskerk 2015

Kerstgala 2015 'betoverend'! 

Zaterdagavond 12 december 2015. Een van de hoogtepunten van het jaar: het kerstgala. Voor het eerst in de bestaansgeschiedenis van het Nieuw Deventer Circuit vindt het kerstgala plaats in het icoon van Deventer; De Lebuïnuskerk.

Ontvangst

Vooraf een welkom in de IJskelder naast de kerk. Daar waar restaurant 't Arsenaal ons ontvangt met hapjes en een mooi glas Bubbels. De spanning stijgt als om 20.00 uur de gasten een paar meter door de regen trotseren richting de hoofdingang van de Lebuïnuskerk. De grote rode deuren staan open. De klanken van het kerkorgel klinken ons tegemoet als we via een meterslange paarse loper de kerk betreden. Wat een entree!

Diner

In een schijnsel van paars licht en honderden kaarsen worden de gasten overweldigd door deze aanblik. Een betoverende aanblik. Aan prachtig gedekte en versierde tafels worden de gasten getrakteerd op het kerstdiner. Voorzitter Annemarie geflankeerd oor Rudolph en Amigo, blikt in haar kersttoespraak terug naar de activiteiten van het afgelopen jaar en stelt dat "niet de sterkste overleeft maar degene die zich het beste kan aanpassen. Netwerken is ons kapitaal en de menselijke communicatie maakt het verschil. Stel de ander centraal!"  

Feest

Na het diner wordt de zaal omgebouwd. Iedereen wordt uitgenodigd voor een plaats in de bar. Dansen op een ledvloer met klanken van een DJ met saxefonist. De gasten worden getrakteerd door OG3NE. De drie zusjes, winnaars van de Voice of Holland maken er een feestelijk optreden van. De gasten genieten van de entourage en elkaar. Het feest loopt tegen enen ten einde. Nog één laatste foto van het decor van de oude Lebuinuskerk. Die deze avond meer dan ooit heeft geschitterd in de donkere dagen voor kerst! 

KerstGala Lebuïnuskerk 2015KerstGala Lebuïnuskerk 2015KerstGala Lebuïnuskerk 2015KerstGala Lebuïnuskerk 2015KerstGala Lebuïnuskerk 2015KerstGala Lebuïnuskerk 2015KerstGala Lebuïnuskerk 2015KerstGala Lebuïnuskerk 2015KerstGala Lebuïnuskerk 2015KerstGala Lebuïnuskerk 2015KerstGala Lebuïnuskerk 2015