Bijeenkomsten

Klasje 18B

Klasje 18A

In september vond de Inburgeringscursus van klasje 18B van het Nieuw Deventer Circuit plaats. Een traditie van ons netwerkplatform waarbij we (nieuwe) bestuurders, belissers in Deventer kennis laten maken met alle aspecten van onze mooie Hanzestad. In drie colleges op bijzondere en verrassende plekken in de stad worden de debutanten klaargestoomd voor het examen. Daarna worden zij toegelaten (mits geslaagd), tot het groter geheel.

De uitbundige en nieuwsgierige debutanten melden zich voor de laatste les van de cursus. Met behulp van hun partner wordt parate en bestudeerde kennis getoetst. Het nieuwe stadhuis is een primeur voor deze klas. De prachtig verbouwde raadzaal vormt het decor van het examen. Dan sluiten de deuren zich en blijft het examen een van de best bewaarde geheimen van Het nieuw Deventer Circuit! 

Als na bijna twee uur de examen kandidaten de Raadszaal uitkomen zijn ze zichtbaar opgelucht. De klus is geklaard. Voor alle geslaagden volgt een dik verdiende Examenborrel en horen van vanaf nu tot het unieke platform Het Nieuw Deventer Circuit! 

Klasje 18A