Bijeenkomsten

Klasje 19B 'met vlag en wimpel geslaagd'

Klasje 19B 'met vlag en wimpel'

Zaterdag 11 november, de dag waarop klasje 19B haar kennis mocht presenteren tijdens het examen in het stadhuis. Enigszins opgewonden en zeer enthousiast gingen de debutanten het examen in. Ook de examencommissie had hoge verwachtingen. In de wandelgang werd opgevangen dat kennis en aantekeningen met elkaar gedeeld waren en de materie eigen was gemaakt. 

Al in het eerste deel van het examen was te merken dat het kennisnivo van de klas hoog was. Waar kwam dit uitmuntende resultaat vandaan? Even leek het op een complottheorie waar slechts de 11 debutanten deel van uitmaakten. In het tweede deel lieten sommige kandidaten af en toe een steek vallen. Daarmee was het vermoeden van de examencommissie ondermijnd. Het eindresultaat mocht er zijn; iedereen is met vlag en wimpel geslaagd. De herexamenvragen konden achterwege gelaten worden. Een unicum gezien het feit dat in eerdere examen edities meestal een zwakke schakel te bespeuren was. 

Trots en met opgeheven hoofd konden de geslaagden met hun partners het glas heffen tijdens de examenborrel.
Proficiat en welkom bij het Nieuw Deventer Circuit! 

Klasje 19B 'met vlag en wimpel'Klasje 19B 'met vlag en wimpel'Klasje 19B 'met vlag en wimpel'Klasje 19B 'met vlag en wimpel'