Bijeenkomsten

Nieuwjaarsbijeenkomst 2016

Nieuwjaarsbijeenkomst 2016

Op dinsdag 12 januari luidde het Nieuw Deventer Circuit het nieuwe jaar 2016 in. Als een soort 'sneak preview' kregen de deelnemers met onze vaste relaties een unieke doorkijk in het nieuwe stadskantoor aan De grote Kerkhof. Na een warm welkom van de 'hoofdbewoner van het pand' burgemeester Heidema, werd de groep rondgeleid door het opzienbarende en architectonische gebouw, ontworpen door architect Maarten Riedijk. De conclusie na de rondleiding was unaniem: Deventer is met dit Stadskantoor een unieke parel rijker!

In de bovenzaal van brasserie St. Tropez werd het glas geheven op en goed en gezond jaar. Tevreden konden we terugkijken op een aantal mooie momenten met elkaar. Het jaar was op unieke wijze afgesloten met een schittend kerstgala in de Lebuinuskerk. Ook in 2016 gaan we elkaar weer ontmoeten op bijzondere plekken en worden zakelijke nieuwtjes uitgewisseld onder andere tijdens de Haringparty, het Prinsheerlijk ontbijt of tussendoor bij (sportieve) lunches of culturele diners.

Henk van Zwam (Carinova) en Yvonne Temmink (Saxion) gaan in het nieuwe jaar het bestuur versterken. Patrick König neemt als oud voorzitter en bestuurslid afscheid. We danken Patrick voor zijn betrokkenheid in de afgelopen jaren. Met de twee nieuwe bestuursleden hopen we extra draagvlak te hebben in dienstverlenend en ondernemend Deventer.