Bijeenkomsten

Prinsheerlijk Ontbijt 2015

Prinsheerlijk Ontbijt 2015

Prinsheerlijk ontbijt 2015 in teken van Innovatie

De derde dinsdag in september en het Prinsheerlijk ontbijt van Het Nieuw Deventer Circuit zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Een zaal vol ondernemers en bestuurders uit Deventer. Zij komen om elkaar te ontmoeten, gezellig te ontbijten en te luisteren naar de ieder jaar weer verrassende sprekers. Dit jaar luidde het thema "Innovatie meer met minder". In een wereld waar meer mensen minder banen moeten verdelen, meer mensen minder budget hebben voor zorg en onderwijs en er meer spaargeld is dan ooit is Innovatie de sleutel tot succes.

Sprekers

De eerste spreker, lector Strategische HRM aan Saxion, deed een boekje open over de vergaande technologische ontwikkelingen en de impact daarvan op de arbeidsmarkt. De luisteraars in de zaal werden tot de laatste minuut geboeid door dit verhaal. Een Eye-opener voor iedere organisatie waar arbeid de belangrijkste kapitaalcomponent vormt.

De tweede spreker, de heer Henk Jan Knol, directie Topicus Deventer gaf in zijn lezing aan hoe innovatie in alle interne en externe processen een rol speelt. Meer dan eens werd aangetoond dat zonder open leercultuur met talentvolle mensen jouw bedrijf niet toekomstproof kan zijn.

Het was een ochtend die in het teken stond van ondernemerschap naar de toekomst toe. Een toekomst die we, als we naar de ontwikkelingen van de BV Nederland kijken positief tegemoet kunnen zien. Graag tot volgend jaar bij het Prinsheerlijk ontbijt 2016! 

Prinsheerlijk Ontbijt 2015Prinsheerlijk Ontbijt 2015Prinsheerlijk Ontbijt 2015Prinsheerlijk Ontbijt 2015Prinsheerlijk Ontbijt 2015Prinsheerlijk Ontbijt 2015Prinsheerlijk Ontbijt 2015Prinsheerlijk Ontbijt 2015Prinsheerlijk Ontbijt 2015Prinsheerlijk Ontbijt 2015Prinsheerlijk Ontbijt 2015Prinsheerlijk Ontbijt 2015Prinsheerlijk Ontbijt 2015Prinsheerlijk Ontbijt 2015