Bijeenkomsten

Prinsheerlijk Ontbijt 2016

Prinsheerlijk Ontbijt 2016

Prinsjesdag 2016

...op een toepasselijke plek in Deventer; het Stadhuis. 

Al vroeg in de ochtend meld ondernemerd Deventer en het college van B en W zich in het bedrijfsrestaurant op de eerste etagel. Sfeervol gedekte tafels en heerlijk geurende broodjes wachten de 100 gasten op voor een Prinsheerlijk ontbijt. Voorzitter Annemarie Moezelaar van het Deventer Circuit heet haar gasten van harte welkom. Er is alle reden toe om deze dag en het komende regeringsjaar positief tegemoet te zien. Het gaat overall goed met de economie en ook in Deventer plukken we daar de vruchten van. 

De gastspreker van deze editie is Gitta Gallé, voorzitter raad van bestuur van het Deventer Ziekenhuis. Zij legt haar beleidsplannen voor aan de zaal. Inhakend op de actuele plannen van het kabinet voor de zorgsector vertelt zij haar verhaal. Een uitdating om in het speelveld van wetgeving, zorgverzekeraars en wensen van de klanten positie in te nemen. We proberen steeds meer te denken en te handelen in de richting van mensgerichte benadering in plaats van patient gerichte benadering. Het bewustzijn van gezond zijn en gezond voelen staat daarbij boven aan staat. Preventieve aandacht van ieder mens om gezond te willen leven is een voorwaarde. Een boeiende uiteenzetting van de grootste werkgever van Deventer. 

We kijken terug op een ondernemende en gezellige netwerkbijeenkomst. Ook volgend jaar staat het Prinsheerlijk ontbijt weer op de agenda. Daar kunt u op rekenen!   

Prinsheerlijk Ontbijt 2016Prinsheerlijk Ontbijt 2016Prinsheerlijk Ontbijt 2016Prinsheerlijk Ontbijt 2016Prinsheerlijk Ontbijt 2016Prinsheerlijk Ontbijt 2016Prinsheerlijk Ontbijt 2016Prinsheerlijk Ontbijt 2016Prinsheerlijk Ontbijt 2016Prinsheerlijk Ontbijt 2016Prinsheerlijk Ontbijt 2016Prinsheerlijk Ontbijt 2016Prinsheerlijk Ontbijt 2016Prinsheerlijk Ontbijt 2016