Bijeenkomsten

Prinsheerlijk ontbijt 2019

Prinsheerlijk ontbijt 2019

Een prachtige locatie voor een prachtig event. Een vroege start van de dag voor het traditionele Prinsheerlijk ontbijt in het Stadhuis van Deventer. Smakelijke ontmoetingen en een warm welkom door burgemeester Ron König en voorzitter Annemarie Moezelaar. 


Het inhoudelijke deel van de ochtend vindt plaats in de Burgerzaal waar presentator en deelnemer Paul Arentshorst de gasten opwacht. Het gekozen thema 'Deventer Bron van Energie' wordt geïntroduceerd door de heer Luc Kikkert, directeur van Kiemt. Zijn boodschap is duidelijk;  er is voldoende energie maar hoe gaan we er mee om in de toekomst? Het aangeschoven panel met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, onderwijs en de publieke sector discussieert over verschillende actuele deelgebieden op het gebied van energietransitie en circulaire economie. 


Aan het einde van het programma is er nog tijd om elkaar te ontmoeten en van gedachten te wisselen. Een mooie start van de dag op weg naar een energie neutrale toekomst! 

Prinsheerlijk ontbijt 2019Prinsheerlijk ontbijt 2019Prinsheerlijk ontbijt 2019Prinsheerlijk ontbijt 2019Prinsheerlijk ontbijt 2019Prinsheerlijk ontbijt 2019Prinsheerlijk ontbijt 2019