Bijeenkomsten

Prinsheerlijk Ontbijt

Prinsheerlijk Ontbijt

Het Prinsheerlijk ontbijt 2023, een feestelijk moment op weg naar de laatste paar maanden van het jaar. Het ontbijt brengt ondernemers en bestuurders saman een de ontbijttafel. De opening in het restaurant van het stadhuis wordt gedaan door voorzittter Annemarie Moezelaar samen met de net aangetreden nieuwe wethouder Lars Wijnhoud. 

In de Burgerzaal worden we getrakteerd door een viertal verhalen met als thema 'Maakbaar Deventer'. Vanuit het verleden waarin Deventer als Hanzestad stond Deventer bekend als maakstad van allerlei verhandelbare goederen. Historicus Henk van Baalen gaf ons een inkijkje in de tijd dat het oude stadhuis volop in beweging was als wandhuis waar lakens werden verhandeld. Jeroen Van der Geest, directeur Konnected vertelde op een tastbare manier over de maakbaarheid en haalbaarheid van mens en werk. SenSora directeur Rob Muller vertelde toehoorders over de familiehistorie, de internationale expansie en het proces van wasmiddelen en in het bijzonder waspoeder, daar waar Senzora groot mee is geworden. Slot kwam Gaby Bosch van 1618Vastgoed met het blikje bier Bird's Eye' dat speciaal gemaakt is voor de stichting Vogeleiland in het Rijsterborcherpark. Een voorbeeld van samenwerking door Mus Verpakkingen en DAVO. van de opbrengst van het bier wordt onder andere het eiland in delen terug gebracht naar zijn oorsponkelijke staat. 

Het Prinsheerlijk ontbijt laat zien dat Deventer actief is en dat we door de eeuwen heen trots mogen zijn wat we met elkaar voortbrengen en hoe de stad zich ontwikkelt. 

Prinsheerlijk OntbijtPrinsheerlijk OntbijtPrinsheerlijk OntbijtPrinsheerlijk OntbijtPrinsheerlijk OntbijtPrinsheerlijk OntbijtPrinsheerlijk OntbijtPrinsheerlijk OntbijtPrinsheerlijk OntbijtPrinsheerlijk OntbijtPrinsheerlijk OntbijtPrinsheerlijk OntbijtPrinsheerlijk OntbijtPrinsheerlijk Ontbijt